Krůtí maso na houbách


suroviny: plátky krůtího masa
sušené houby - nejlépe směs (dopřeu namočit), leze použít i čerstvé žampinoy nebo hlívu ústřičnou
slunečnivový olej
Tamari
brambory
čestnek, cibule, grilovací koření
pórek
sůl
příprava: krůtí plátky naklepeme, zakapeme Tamari a necháme odležet (nejlépe přes noc). Na pleji smahneme cibulku, vložíme na ní maso, přidáme houby, podleijeme a dusíme doměkka. Brambory nakrájíme na kousky, cibuli na proužky, pórek na kolečka a smícháme s nevyloupanými stroužky česneku. Promícháme s olejem, grilovacím kořením a za občasného míchání pečeme v troubě. Další část pórku uvaříme v osolené vodě. Podušené krůtí plátky podáváme s brambory a pórkem.
13.03.2008 | Autor: J.S.



Komentáře

0 komentářů:

přidat komentář

<< úvod

© 2007 copyright - Zásobování a.s, © copyright - relevantní autoři článků, šablona: blog.txt.cz

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se